Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πως η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα του 2008...

Το VolosFans δικαιώθηκε και πάλι.
Διαβάστε γιατί.....καθώς και
...ποια ήταν τα κλειδιά με τα οποία η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού Βόλου «έκανε περίπατο» με αντίπαλο τους δικηγόρους του «δικέφαλου χαρταετού».

Δύο ήταν τα κλειδιά της δικαστικής νίκης του Ολυμπιακού.
Οι έγγραφες μαρτυρίες αστυνομικών οι οποίοι δήλωσαν πως ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε άδεια να μπει στα αποδυτήρια για ιατρικούς λόγους ήταν το πρώτο.


Να υπενθυμίσουμε πως στο δημοσίευμά μας για την κατοχή αυτών των μαρτυριών, η πλευρά του «χαρταετού» είχε απαντήσει μέσω του aek365, λίγες μόνο ώρες μετά την ανάρτησή μας,γράφοντας πως δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα....


Το δεύτερο κλειδί ήταν το έγγραφο που κατέθεσαν οι νομικοί του Ολυμπιακού με το οποίο αποδεικνύονταν πως η Λίγκα ζήτησε από την ΕΠΟ τροποποίηση του ΚΑΠ έτσι ώστε να θεωρηθούν τα αποδυτήρια αγωνιστικός χώρος.


Η ΕΠΟ είχε απορρίψει στην αρχή της χρονιάς το συγκεκριμένο αίτημα.άρα τα αποδυτήρια δεν θεωρούταν από το ΚΑΠ ως αγωνιστικός χώρος!
Τα παραπάνω ο Αχιλλέας Μπέος τα γνώριζε.... Απορούμε πως δεν τα γνώριζαν οι «έγκριτοι» νομικοί του «δικέφαλου χαρταετού»!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...