Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Σφαγή στο Περιστέρι


Ο Αγρινιώτης Κωστανίνου έμελλε να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Ο ρέφερι δεν είδε ολοκάθαρο πέναλτι στον Ραμί σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα μας υπερτερούσε του αντιπάλου της.
Για μία ακόμα φορά όμως ο Ολυμπιακός ήταν διπρόσωπος.Πολύ καλός στο α μέρος όπου διακαιούταν να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ, μέτριος στο β' μέρος όταν ο Ατρόμητος τον πίεσε ανά χρονικά σημεία και δέχτηκε δύο γκολ από το...πουθενά.

Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν για ακόμα μία φορά φίλαθλοι ,αφού περίπου 150 άτομα από Αθήνα και Βόλο ήταν στις κερκίδες του γηπέδου.

Το 1-0 έγινε μετά από χτύπημα αμφισβητούμενου κόρνερ, όπου η άμυνα μας αδράνησε και ο Κούρμπος ερχόμενος από πίσω βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε εύκολα τον Βεζυρίδη.

Μετά χάθηκε μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία από την ομάδα μας, που σε μία φάση διαρκείας το πλασέ του Ιωάννου έδιωξε με μεγάλη ένταση πάνω στην γραμμή αμυντικός του Ατρομήτου.


Η ομάδα μας αναγκάστηκε να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης αφήνοντας κενά πίσω που το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ατρομήτου που έφευγαν πιο γρήγορα μπροστά και έκαναν το 2-0 σε αντεπίθεση.

Ο Κωσταντίνου δεν αρκέστηκε να κλείσει τα μάτια στο πέναλτι πάνω στον Ραμί,αλλά με συνεχή σφυρίγματα έκλεινε την ομάδα μας στα καρέ της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...